lauantai 13. maaliskuuta 2010

Pitkien päivien viikko edessä

Seuraava viikko näyttäisi olevan lukujärjestyksen perusteella melkoisen täysi. Maanantaina koulu loppuu tuttuun tapaan 18:15, ti, ke ja to 17:15 ja perjantaina sitten meteorologian kokeeseen 16:15. Lämpötilan pitäisi nousta taas 15 asteen yläpuolelle ja auringon paistaa, joten ehkäpä se kesä on tänne kuitenkin pikku hiljaa tulossa.

Nyt on sitten vihdoin ja viimein Aeroclub Air Francen DR400 varattu lentämistä varten keskiviikoksi. Alunperin taivaalle piti päästä jo tänä viikonloppuna, mutta opettajan aikataulumuutokset estivät sen. Parempi myöhään, kuin ei milloinkaan. Johan tässä on edellisestä lennosta kulunut yli kaksi kuukautta.

Saimme perjantaina tietää myös ATC Systems-kokeen tulokset. Kahta lukuunottamatta kaikki läpäisivät kokeen, tosin keskiarvo oli mielestäni yllättävänkin heikko. Hylkäykset osuivat taas georgialaisten kohdalle ja näin ollen kahdella kuudesta georgialaisesta on jo kaksi koetta alle rajan. Jännä nähdä, mihin toimenpiteisiin se johtaa.

Eilen tapasin myös kahden kurssikaverin vanhemmat, Manuelin vanhemmat lensivät pidennetyksi viikonlopuksi Saksasta tänne ja Fabion vanhemmat+kummisetä perheineen ajoivat Belgiasta tapaamaan häntä.

Toukokuun loppu-kesäkuun alku on täällä opiskelun suhteen paljon vapaampaa, kaikki tarvittava alkaa siihen mennessä olla suoritettu ja edessä on mm. kaksipäiväinen visiitti Bordeaux'n aluelennonjohtoon, lähestymiseen sekä torniin.

Ei kommentteja: