keskiviikko 19. lokakuuta 2011

Loppuvuosi lomailua

Tai ei nyt ihan, mutta melkein. Huomenna flex morningin (tällä kertaa M2, eli 6:30-13:30) jälkeen auto ottaa suunnan kohti Bruxelles Sudin lentokenttää, eli tuttavallisemmin Charleroita. Sieltä olisi sitten alkuillasta tarkoitus matkata Zadariin, Kroatiaan Ryanairin siivin.

Pari kuukautta sitten iski halpalentojen kokeiluinnostus ja bookkasin Ryanairin lennot kahteen paikkaan, joiden sijainnista ei vielä sillä hetkellä ollut aavistustakaan. Ensimmäinen, Trapani, osoittautui kaupungiksi Sisiliassa ja nyt tämä toinen on sitten Pohjois-Kroatiassa, Adrianmeren rannalla. Parinkympin lämpötiloja näyttäisi vieläkin olevan. Eli hieman Maas-paikkaa lämpimämpää. Mitenkäs sitä paremmin näitä parin päivän "viikonloppuja" viettäisikään?

Sen jälkeen on edessä kolme neljän päivän cyclea ja sitten suunta viikoksi Suomeen. Sitten takaisin töihin kahdeksi sykliksi (täällä siis normaali työviikko on 4 pv töitä ja 2 vapaata) ja taas Suomeen. Sitten kolme sykliä - ja mihinkäs muualle kuin Suomeen joulua viettämään.

Ei kommentteja: