maanantai 15. helmikuuta 2010

Till Ikea

Uusi viikko käynnistyi jo hyvin tutuksi tulleella pitkällä päivällä 8:00-18:15. Välissä olleella lounastauolla kävimme pienellä porukalla paikallisessa Ikeassa tarkoituksena ostaa tyynyjä, mulle mukaan tarttui kaksi ja lisäksi vieläpä teemuki.

Viikonloppuna kävin ensimmäistä kertaa katsastamassa Toulouse-Lasbordesin lentokentän, josta pitäisi tulla paikallinen kotikenttäni lupakirjan saapuessa tänne. Kenttä on selvästi Malmia pienempi eikä se sovellu yölentoihin valaistuksen puutteen takia. Torni kentältä kuitenkin löytyy.

Yritän joku päivä kirjoitella taas vähän enemmän ja lisäillä kuviakin, nyt tekee mieli painua sängynpohjalle ja ottaa joku jännäri luettavaksi. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei, eksyin sun blogiin sattumalta, ja olipa hauska lukea ENACista! Meininki kuulostaa ihan samalta kuin joskus vuosia sitten, kun olin itse siellä ienac-linjalla vaihdossa ja asuin karmeassa Aderissa jota kai nyt rempataan uuteen kuntoon. Tykkäsin ihan hulluna. Vieläkö kahvilaa pyörittää ne kolme elämäänsä kyllästynyttä tätiä?

Asuin itse asiassa Toulousessa toistamiseen viime jouluun saakka, ja nyt jo on ikävä ankanrintaravintoloita + kiinalaista Quatre Saisonia St Michelillä ja DeDanun irkkubaaria kanaalin rannalla. Puhumattakaan vuorista... Hauskaa kevättä sulle siellä! :)

Em.

jr kirjoitti...

Moi, kiva kuulla, että muitakin suomalaisia on tänne eksynyt! Kahvilaa taitavat pyörittää samat tädit, hymyä ei irtoa sitten millään. Ravintolassa oli juuri joku uudistus, ilmeisestikin palveluntarjoajan vaihdos ja toinen puoli oli kokonaan suljettu tammikuun ajan.

Quatre Saison pitääkin testata, ollut puhe jo pidempään kiinalaiseen ravintolaan menemisestä isommalla porukalla. Kaikki vinkit ovat enemmän kuin tervetulleita! =)

E-mail on jaakko.rissanen[at]gmail.com.