perjantai 22. elokuuta 2008

Muuttoja

Muutot ovat aikaavieviä. Varsinkin kun niitä sattuu kahden viikon sisään kolme kappaletta. Ensin Petterin muutto Tampereelle (vuokratulla pakettiautolla Hangon kautta), sitten oma muutto alkavien merikapteeniopintojen vuoksi Raumalle ja lopulta finaali, eli huominen koko perheen muutto Helsingin puolelta takaisin Espooseen - tosin nyt kyseessä rivitalon sijasta paritalo.

Tämä päivä kului varsin hyvin muuton merkeissä. Ajokilometrejäkin kertyi runsaasti, kun menomatkalla ajoin noin 30 kilometrin päähän Raumalta ja paluulegi olikin kokonaan omissa käsissä, vieläpä yhteen putkeen. No, mikäs siinä kun kerran tykkää ajamisesta :) Liikenne oli kaikenkaikkiaan suht rauhallista, vaikka illan puolella alkoikin viikonlopun viettoon ajavien määrä näkyä selvästi.

Raumalla osoite tulee olemaan Kanavakatu 45 B140A, kyseessä siis soluasunto - jonka oven avaaminen oli ulkopuolen näkemisen jälkeen varsin jännittävä hetki - joka osoittautui varsin siistiksi ja opiskelija-asumiseen soveliaaksi. Solu on kahden hengen ruokailutilalla varustettu toisen kerroksen päätyhuoneisto, jonka vuokraan sisältyy kaikki mahdollinen. Huonekalutkin (yllättävän siistit) olivat jo valmiina. Naapurihuoneeseen ei ilmeisesti kukaan ole vielä muuttanut, jäänkin odottelemaan, että minkälainen naapuri sinne ilmestyy, vai ilmestyykö lainkaan.

Pyrin laittamaan tänne säännöllisen epäsäännöllisesti kuulumisiani Raumalta.

Ei kommentteja: