maanantai 1. lokakuuta 2007

Reaaliaikaisia tunnelmia

¡Hola! Pitkästä aikaa on aikaa ja voimia kirjoitella kännykällä täällä tuvassa. Tänään oli melkoisen sisäpainotteinen päivä, aamulla ja iltapäivällä taktiikan oppitunnit, koulutushaaraharjoituspuhuttelu ja koulutustaidon koulutyö. Koulutyö vaikutti edellistä selvästi helpommalta. Illalla sitten valmistautumista KouHaan. Kävin läpi omia johtamis-/kouluttamisaiheita (valvontapäätteen alustaminen ja viestitys, iv-aseman puolustus ja irtautuminen, kotimaisen sotilaslentokaluston tunnistaminen, koripallo). Lisäksi piti pakata kenttävarustus aamua varten. Herätys klo 5.10... Ja sitten metsään asemaa perustamaan. Jokainen johtaa oman osansa aseman perustamisesta tai purusta ja pitää rastin. Yö metsässä ja joke palaakin sitten ke aamuna ainoana linjana kasarmille oman aiheen harjoituksiin... Lisää tunnelmia kenties silloin. Tänään varmistui, että pidän Sykissä Ilmasotakoulusta oppitunnin perjantaina. Saatiin myös rastikoulutusten tulokset, jaettu ykkössija (kummatkin joke, itse asiassa 4 parasta meiltä) 3 p eli täydet, varsinaisen tuloksen ollessa 91/100. ¡Buenas noches!

1 kommentti:

hanna kirjoitti...

Tänään "tiistaitiedotteessa" sanottiin, että Jaakko Rissanen on tulossa kertomaan Ilmasotakoulusta perjantaina 5. tunnilla luokassa 3A. Välkommen! :D

Metsässä rymyäminen kuulostaa (ja varmaan onkin) kivampaa ku tuplakuvis. Aivan hirveetä, kurssin aiheena "Minä". Vaihetaanko paikkoja?